Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı bağırsaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, natürel kıran ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Pencere yangın kapıları alelumum modern büro binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve çoğu kez 120 dakikaya denli yangın dereceleri sunar.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı; ölümlü esenlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

çoklukla pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden yeryüzü seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yanlış montaj yahut hizmet, kapının yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın baplarının profesyoneller aracılığıyla monte edilmesi ve intizamlı olarak kontrolör edilmesi önemlidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle tasarruf alanından kâr yapmak amacı ile meydana getirilen, en bir tomar 100 erkek kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta can nüshasına rabıtlı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdivenleri yangın ile bile baskın ve deprem Yangın Kapısı kabilinden sair doğal afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle titizlikle korunmalıdır.

Binaların yangından korunması ile ilişkin ele alınan kanuncu prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği bile alan hileır.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye uyum ve orantılı paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yahut evgin hesap vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi midein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page